NHL-spelare tävlingar och tröjor


Detaljer om NHL-spelareens tröjor

Accueil | Qui suis-je ? | Mon itinéraire | Livre d'or | Album photos | Archives | Mes amis

Röda vingarna 2-1 besegrar hajar

Publié à 11:54, le 1/02/2018,
Mots clefs :

Bär en NHL Tröjor Mrazek gjorde 30 sparar och stoppade sedan Tomas Hertl i den sjunde omgången av en shootout för att lyfta Detroit Red Wings till en 2-1 seger över San Jose Sharks på onsdagskvällen. Mrazek gick 3-1-1 i januari med två shutouts och en .940 spara procent, lätt hans bästa månad för säsongen.

Bär en Detroit Red Wings Tröja Tomas Tatar gjorde för de röda vingarna i omgång sex och Chris Tierney bundet 3-3 innan Abdelkader slog Martin Jones i sjunde rundan och Petr Mrazek stoppade Tomas Hertl för att avsluta spelet.

"Det kände sig inte bra när de hade två mål på sina två första skott, men jag måste tacka våra killar för att göra fyra mål för mig," sa Mrazek. "Det är vad som fick oss att vinna."


Commentaires (0) | Ajouter un commentaire | Lien permanent

Marchessault hjälpte Golden Knights 4-2 beat Flames

Publié à 11:58, le 31/01/2018,
Mots clefs :

Med en flurry av snabba mål under de avtagande ögonblicken samlades Vegas Golden Knights för en rekordbindande seger tisdagskväll.

Iklädd en NHL Tröjor Jonathan Marchessault gjorde klartecken mål och lagt en assist som den gyllene Knights gjorde tre gånger under de sista två minuter för en 4-2 seger över Calgary Flames.

Vegas delar rekordet med Florida Panthers och Mighty Ducks of Anaheim, som vart och ett vann 33 matcher 1993-1994.

Iklädd en Vegas Golden Knights Tröja Reilly Smith, Erik Haula, Jonathan Marchessault och David Perron gjorde, och Fleury gjorde 31 sparar för Vegas (33-12-4), som är först i den västra konferensen med 70 poäng.

Sam Bennett och Matthew Tkachuk gjorde poäng och Mike Smith gjorde 31 sparar för Flames (25-17-8), som har förlorat fem matcher i rad (0-1-4) för att följa en sju-matchande vinnande streck. Calgary avslutade också en 11-punktspetslinje (7-0-4).


Commentaires (0) | Ajouter un commentaire | Lien permanent

I slutet av en tid för Jagr

Publié à 12:03, le 30/01/2018,
Mots clefs :

Nyligen köpte många fans Jaromir Jagrs NHL Tröjor som en samling. I vad som kunde stava slutet på hans berömda NHL-karriär, har Jaromir Jagr placerats på undantag från Calgary Flames.

NHL-karriären att ha på sig en Calgary Flames Tröja Jaromir Jagr ser ut att vara över vid 45 års ålder. Jagr gick igenom undantag måndagen och flammorna lånade sedan honom till HC Kladno i tjeckiska ligan där han först började och nu äger en bit laget. Han kommer att gå som den mest framgångsrika europeiska spelaren någonsin i NHL med 1,921 poäng, andra gången till Great Wayne Gretzky. Jagr är heltidsledande i spelvinnande mål med 133 och var tredje alltid i spel som spelades med 1,733. Grattis till Jaromir på en bra karriär.


Commentaires (0) | Ajouter un commentaire | Lien permanent

Sidney Crosby hjälpte pingviner 6-3 slå Minnesota Wild

Publié à 12:04, le 29/01/2018,
Mots clefs :

Bär en NHL Tröjor Sidney Crosby hade tre hjälpmedel att flytta in i andra på Pittsburgh Penguins poänglista i en 6-3 seger mot Minnesota Wild på PPG Paints Arena på torsdagen. De böjde mer än tillräcklig skicklighet för att nix Wilds säsongens höga sex-spelspetsstrip och stoppa sin fart i All-Star-rasten.

Bär en Pittsburgh Penguins Tröja Crosby passerade Jaromir Jagr med sin 1.080: e poäng när han startade en en-timer från Dominik Simon som gav pingvinerna en 1-0 ledning vid 3:54 av den första perioden. Mario Lemieux är först med 1.723 poäng.

Evgeni Malkin (två mål, en assistent) och Phil Kessel (tre assists) hade tre poäng vardera och rookie goaltender Casey DeSmith gjorde 23 sparar i sin fjärde raka start för pingvinerna (27-21-3), som är 7-2 -0 i sina nio matcher.


Commentaires (0) | Ajouter un commentaire | Lien permanent

Henrique hjälper Ducks 4-3 beat Jets

Publié à 12:12, le 26/01/2018,
Mots clefs :

Bär en NHL Tröjor Adam Henrique passar rätt in i Anaheim Ducks, hitta sin scoring touch samtidigt som hans nya lag vinner.

Att ha på sig en Anaheim Ducks Tröja Henrique gjorde ett mål, tilldelade en assistent och fick skjutspelaren när ängarna slutade Winnipeg Jets tre-spel vinnande strejk med en 4-3 seger torsdagskväll.

Adam Henrique hade ett mål och en hjälp och gjorde det enda målet i skjutspelet för Anaheim (24-17-9). Nick Ritchie och Ryan Kesler gjorde poäng för andarna.

Henrique har nio mål och 15 poäng i 25 matcher sedan han handlas till Anaheim från New Jersey den 30 november.

Jack Roslovic gjorde sitt första NHL mål, och Patrik Laine och Brandon Tanev gjorde för Winnipeg (29-13-8), som hade vunnit tre i rad. Connor Hellebuyck gjorde 36 sparar.


Commentaires (0) | Ajouter un commentaire | Lien permanent<- Page précédente | Page suivante ->